luni, 18 februarie 2008

filip si a sa Dacie

azi aventura in ora de sport. mers acasa la negrea(comme d'habitude) sa bem o cafea. am plecat din fata scolii. pana la prima intersectie (situata la mai putin de 10 m de poarta scolii) i.a murit motorul de 3 ori. (masina e veche). conduce al meu filip ca un nebun. efectiv ma distrez de fiecare data la maxim cand merg cu el in masina. ma binedispune. cred ca e remediul perfect. ii iubesc masina. am ras forte mult. e magica masina sa. jur. e un fel de vraja care inconjoara masina aceea. pur si simplu nu e o masina oarecare. Iar Stimabilul filip e un vrajitor. un vrajitor al volanului. chiar ma intreb daca stie regulile de circulatie. sincer. m.a speriat de cateva ori cu intrebarea: 'eu am prioritate aici?'. mai vreau,mai vreauuuuuu
azi facea driffturi. cu dacia. e absolut nebun. trebuie incercat. . e aventura. e suspans. e veselie.e adrenalina. e filip. cu a sa dacie.

3 comentarii:

... spunea...

excelent...Filp, Dacia...si eu vreau una:-(

Bismarck spunea...

Hai ma...nici chiar asa :(( de ce ma vorbiti de rau ? Chiar stiu regulile de circulatie...daca nu era nici un semn pe-acolo, eu ce sa fac ? ;;).
Si nu ai simtit tu mai bine adrenalina asa, Rox ? :D. E mai tare...e un sentiment de nedescris cand vezi intersectia si franele nu functioneaza :>.
Anyway...Dacia e antica si de demult...dar isi face treaba.
Si cu placere cand gasim inca o ora libera pornim la drum din nou...o noua aventura in the "no man`s land" b-)

... spunea...

hmmmm...."no mans's land"..la mine acasa? si tai linistit Filip....nu te vorbeste nimeni de rau...printre noi esti un erou iar masina ta a devenit legenda...:-)